gyümölcsteák

csokoládécsokoládébonbondrazsé forró csokiszálas teaédesség, lekvárarabica kávéelérhetőség

céges ajándékok
receptek 

 

zöld teák
rotbush teák
gyümölcsteák
 fekete teák 

 

Home | szálas tea | gyümölcsteák

EPRES-NARANCSOS
gyümölcstea,almadarabok, hibiszkusz, citromfű, narancsdarabok, eper-darabok, aroma

NAGYMAMA  ERDEI GYÜMÖLCSEI
bodzabogyó, hibiszkusz, fekete mazsola, rózsavirág, feketeribizli, áfonya, aroma

MÁLNAKOKTÉL
gyümölcs tea: hibiszkusz, málnadarabok, csipkebogyó, meggydarabok, aroma
a

VÉRNARANCS
almadarabok, hibiszkusz, csipkebogyó, narancshéj, keleti pórsáfrány, aroma

 

KELETI ÁLOM
 alma, füge, datolya,
citomhéj, C-vitamin,aroma
(6-10 perc)

HOMOKTÖVIS TEA
hibiszkusz, csipkebogyó, narancshéj, homoktövis-bogyó, napraforgóvirág

JÓ ÉJT! gyógytea
 galagonya, édesgyökér, hárs, fodormenta, borsmenta,eper-levél,kardamóm, csipkebogyó, körömvirág,rózsalevél (9 perc)

 


A gyümölcsteákról

A tiszta gyümölcsteák nem tartalmaznak tannint,  koffeint, így elkészítésük során sem kell óvatosan mérnünk az áztatás, forralás idejét, illetve attól sem kell tartanunk, hogy az esti órákban túlságosan felélénkítenek minket. A gyümölcsök fontos nyomelemei még a forralás ellenére is jelentős mértékben megmaradnak, így szervezetünkbe jutnak. A gyümölcsteák alapját szárított, kandírozott gyümölcsök, virágszirmok, növényi részek és egyes gyógynövények változatos összetételű keveréke alkotja.


Elkészítési javaslat
:
Egy csésze frissen forralt , kb.  80 fokos vízbe tegyünk 1 vagy 2 teáskanálnyi teát, 8-10 percig áztassuk lefedve, majd szűrjük le  és ízesítsük. A gyümölcsdarabok a kész teában maradhatnak, a teázás végén elfogyaszthatóak.


Copyright (c) 2012 csokibolt.hu. All rights reserved.

csokibolt@csokibolt.hu