KALDENEKER Narancslekvár Camparival
Nincs raktáron
Szicíliai napon érett kezeletlen narancsból készítettük. A narancs héját is felhasználtuk a lekvár készítésénél.

Összetevők: narancs, narancslé, cukor, Campari (víz, cukor, aromák, színezék), étkezési sav: citromsav, pektin

Felhasználása: süteményekre, sajtok, pástétomok mellé kanalazva. Grillezett kacsához, libához, vagy hideg kacsa és libasülthöz remek kiegészítő.
Csokoládés süteménnyel, fagylalttal vagy krémmel mennyei finomság. Gyümölcstartalom: 79%

Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás nélkül így akár egy évig is eltartható. Felbontás után a hűtőszekrényben kell tárolni.



2 490 Ft/db
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről