ÚJ

Kakaóvaj pasztilla (100%)

Raktáron
100%-os kakaóvaj pasztillás formában

A kakaóvajat nem csak édes ételekhez használhatjuk fel, hanem a sós finomságokhoz is, olyan lágyságot kölcsönöz azoknak, hogy mindig feledhetetlen ízélményben részesíti a kóstolóját. Ellentétben más zsírokkal kis mennyiség is elég belőle.
Néhány bonbon, csokoládés sütemény elkészítésénél fontos, hogy a csokoládéréteg vékonyan kerüljön fel a desszertre, ezért ennek a legegyszerűbb módja, ha a megvásárolt jó minőségű csokoládét kakaóvajjal vegyítjük.
Felhasználhatjuk zselatin alternatívájaként is. Az elkészített desszertek lágyak és nagyon ízletesek lesznek.
A kakaóvaj felhasználható csokoládé pasztákhoz, szirupokhoz, masszához és courverture készítéséhez is.


Összetevők: kakaóvaj 100%

Átlagos tápérték 100 g-ban
Energia: 900 kcal
Zsír: 100 g (ebből telített: 60,2 g)
Fehérje: 0 g
Szénhidrát: 0 g
só: 0 g
115 Ft/dkg
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről