398749|100360
Termékek
554970|100360
Termék szűrő
9999999297015|0
Csokikóstolók
9999999448540|0
Céges Ajándék
9999999984568|0
Italok
9999999129862|0
Receptek
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Termékek
Táblás
Tört kézműves csokik - magyar
Besweet - magyar
Benjamissimo - belga
Cachet - belga
Cadeau - magyar
Továbbiak
Csokipasztilla
Drazsé
Tea
Kávé
Frissen pörkölt babkávék
Instant kávék
Mentes
Alkoholok
Gin
Whisky
Rum
Cukrászkodáshoz
Bonbon
Díszdobozos bonbon-válogatások-
Csokikák
Cukorkák, gumicukrok
Lekvárok, Krémek
Desszert
Forró csokik
Termék szűrő
Csokikóstolók
Céges Ajándék
Italok
Receptek
Főkategória
Termékek
Drazsé
Alapadatok
Részletek
Adatok
180
Ft/dkg
Kosárba
Piemonti mogyoró feketeribizlivel és ibolyával (10g)
Raktáron
Piemonti mogyoró feketeribizlivel és ibolyával (10g)
Raktáron
Díjai: International Chocolate Awards World Final Ezüstérem, International Chocolate Awards K-Európa Bronzérem, Great Taste Awards *
A piemonti mogyorót két réteg csokoládé fedi, a tejcsokoládét feketeribizli és ibolya ízesíti, az étcsokoládé (Zorzal) pedig természetesen fényes!
Hogy mi tesz különlegessé egy mogyorós csokoládét? Jelen esetben a mogyorón és a csokoládén túl a feketeribizli savanykássága, és az ibolya tavaszi illata.
A mogyoró Olaszország Piemonte tartományából származik, ami legendásan jó termőhelye ennek a csonthéjasnak.
180
Ft/dkg
Kosárba
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Összetevők:
Piemonti mogyoró,
Kolumbiai tejcsokoládé (kakaó tartalom: 50%): kakaóbab, bio nádcukor, teljes tejpor, kakaóvaj
Dominikai étcsokoládé (kakaó tartalom: 71,03%): kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj
Feketeribizli por, ibolya esszencia
Adatok
Ízvilág
mogyorós
Kakaótartalom
60-70%
Csokoládé fajta
babtól tábláig
Mentességek
lecitin nélkül
Kiszerelés-kinézet
lédig
Származási hely
Magyarország
Cookie beállítások
Weboldalunk cookie-kat használ az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.
Rendben