A csokoládé alapjául szolgáló bio kakaóbabok Afrika egyik legkülönlegesebb vidékéről származnak: a Virunga Nemzeti Park közvetlen közeléből, amely híres a hegyi gorillákról. Ezek a babok a Rwenzori-hegység lábánál, egészen a Kongó-medence trópusi erdeéig húzódó területen teremnek. Az Amelonado fajtára jellemző csokoládés és enyhén teás jegyek mellett finoman érezhető benne a fahéj, valamint a füge és passiógyümölcs gyümölcsös karaktere is.
bio kongói kakaóbabok
Összetevők: kongói bio Amelonado kakaóbab, bio nádcukor, bio kakaóvaj
Nyomokban tartalmazhat mandulát, diót, mogyorót, szezámmagot és tejport
Kakaó szárazanyag tartalom: 77%
A Rózsavölgyi táblák csomagolását maga a csokoládékészítő – Csiszár Katalin – tervezi, aki eredetileg grafikus volt. A csokoládék formája, grafikája nem csupán dekoráció, hanem szerves része a márka identitásának.