398749|525007
Termékek
554970|525007
Termék szűrő
9999999297015|0
Csokikóstolók
9999999448540|0
Céges Ajándék
9999999984568|0
Italok
9999999129862|0
Receptek
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Termékek
Csokipasztilla
Drazsé
Tea
Kávé
Mentes
Cukrászkodáshoz
Bonbon
Díszdobozos bonbon-válogatások-
Dobozok bonbonokhoz
Csokikák
Cukorkák, gumicukrok
Lekvár
Desszert
Forrócsokik
Huskee Cup
Táblás
Benjamissimo
Cachet - belga
Caffarel - olasz
Calico - magyar
ChocoLate Orgániko - spanyol
Továbbiak
Szaloncukor SZEZONÁLIS
Termék szűrő
Csokikóstolók
Céges Ajándék
Italok
Receptek
Főkategória
Termékek
Csokikák
Alapadatok
Adatok
390
Ft/db
Kosárba
Füge borpárlatos étcsokoládés 16g
Raktáron
Füge borpárlatos étcsokoládés 16g
Raktáron
Spanyolország egy kis szegletének mikroklímáján terem az a fügefajta, a „calabacita”, ami 1989 óta alapanyagát adja a Rabitos Royale-nak és a Chocohigo-nak. A "La Higuera" 1989-ben indult családi vállalkozás, amelyet ma már a 2. generáció vezet. A mai napig az eredeti családi receptből dolgoznak, így biztosítva a változatlan minőséget! Az eredeti Rabitos Royale egyenként becsomagolt, likőrös trüffelkrémmel töltött egész calabacita füge, melyet 53%-os csokoládéba mártottak.
A család új tagjai a tejcsokoládés sós vajkaramellás, és a fehér csokoládés epres ízesítésű fügebonbonok.
Összetevők: szárított füge (45%), csokoládé (37%) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, koncentrált vaj (tej) zsír, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: vanília).
Pasztőrözött tejszín, borpárlat (> 0,5%), glükóz szirup, nedvesítőszer: szorbit.
Nyomokban dióféléket tartalmazhat!
390
Ft/db
Kosárba
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Adatok
Ízvilág
gyümölcsös
Kakaótartalom
50-60%
Csokoládé fajta
ét
Mentességek
gluténmentes
Kiszerelés-kinézet
csomagolt csokika
Származási hely
Spanyolország
Márka
La Higuera
Cookie beállítások
Weboldalunk cookie-kat használ az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.
Rendben